L'empresari santcugatenc Simón Fuster, de pare català i mare sud-africana, coneixia el 'biltong' de les seves visites al país africà i sempre havia somiat amb introduir-lo al mercat català i europeu. Des de fa quatre mesos, la seva empresa, African Tastes, elabora el seu primer producte, Kudu Biltong, que es pot trobar en moltes botigues del país, entre elles dues de Sant Cugat, Carnisseria Sagarra i Lafuente Quilez.
De cara al futur, Fuster vol introduir més productes sud-africans al mercat europeu.
Simón Fuster
Hem començat amb el 'biltong', però hi ha un gran nombre de productes de Sud-àfrica que ens agradaria apropar als consumidors d'aquí.
Els aperitius Kudu Biltong estan fets amb encenalls de carn de vedella i són rics en proteïnes. De moment, Fuster està satisfet amb l'acollida que ha tingut el producte, però entre aquest dilluns i dijous estarà al Saló de Gourmets de Madrid per buscar nous distribuïdors.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.