La rostisseria Cap a Casa de menjar casolà per emportar aixecarà la persiana aquest desembre al carrer de l'Abat Armengol. L'establiment neix amb la idea de tornar a l'essència de la cuina d'abans. Els propietaris oferiran plats típics de fer a l'ast i menjar tradicional com escalivades, canelons o calamars farcits, així com postres. Els dies laborables l'establiment donarà l'opció de menú.
Els propietaris, Oriol Garcia i Noelia Mieres, van decidir muntar Cap a casa per 'tornar a la cuina d'abans i separar-se de la cuina moderna d'avui en dia'.
Oriol Garcia
Amb el sabor dels nostres plats tradicionals volem que els clients tornin a la seva infància o adolescència, quan anaven a dinar a casa de l'àvia.
El local obrirà cada dia, tret dels dimarts, de deu del matí a dos quarts de tres del migdia, i divendres i dissabte també els vespres.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.