El funk acompanya ara el pícnic musical dels Jardins del Monestir


  • Comparteix:

Els Jardins del Monestir acolliran l'1 de juny el Pícnic Funk

Els Jardins del Monestir acolliran l'1 de juny el Pícnic Funk

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) portarà l'1 de juny als Jardins del Monestir la iniciativa 'Pícnic Funk' a partir de les dotze del migdia, amb els grups The Risas, Fam de Funk i Cool tha Sac. Als jardins, de dotze del migdia a vuit del vespre, també es durà a terme la 3a 'Mostra d'Artesania Jove' organitzada pel Casal TorreBlanca.

El grup The Risas començarà el seu concert a la una del migdia. A continuació, a dos quarts de tres, actuarà Fam de Funk i després, a les quatre de la tarda tancarà la jornada Cool tha Sac.

El cantant de The Risas, Martí González, ha reivindicat, en declaracions a Cugat.cat, el paper de la música en directe i, en aquest cas, a l'aire lliure.

Martí González

És molt important que hi hagi molta música a l'aire lliure. Fa bo perquè sempre ve de gust veure algun grup tocant en directe


La jornada és d'entrada lliure i comptarà amb servei de bar. L'organització, que convidarà a un vermut, emplaça els assistents a portar el dinar i estovalles per fer el pícnic.

L'Ajuntament ha dut a terme iniciatives semblants al Pícnic Funk com les tres edicions del Pícnic Musical i les Estovallades Pícnic de Festa Major, també, als Jardins del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.