Els autors locals esperen una remuntada de les vendes de llibres per Sant Jordi

Cultura

Publicat el 12/abr/14 per Núria Juanico

Els escriptors santcugatencs esperen un Sant Jordi amb més vendes respecte a l'any passat i marcat pel context polític. Així ho han explicat autors com Xavier Bosch, Marta Pessarrodona, Jofre Llombart i Raül Romeva, que aquest dissabte han signat exemplars dels seus llibres a la plaça de Quatre Cantons en un acte organitzat pel 'Tot Sant Cugat'.

Els autors locals s'han avançat a Sant Jordi. Un total de 24 escriptors han firmat els seus llibres aquest dissabte a la plaça de Quatre Cantons en un acte que ha servit per escalfar motors de cara a la diada. Xavier Bosch, Raül Romeva i Jofre Llombart s'han mostrat esperançats respecte a les vendes d'enguany, que preveuen que superaran les d'edicions anteriors.

Escriptors

Espero que els llibreters comencin la remuntada després d'uns anys de crisi. / La gent llegeix cada vegada més, espero que hi hagi recuperació. / L'entorn polític reforçarà el caràcter reivindicatiu de la jornada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El context polític actual i la celebració del Tricentenari han incrementat l'interès dels lectors per llibres sobre aquestes temàtiques. Segons Àlex Barnils i Víctor Alexandre, la diada d'enguany estarà marcada per les reivindicacions polítiques i la sensibilització històrica.

Escriptors

El meu és un llibre que no ha pogut sortir fins ara, amb la sensibilitat històrica actual. / Serà un Sant Jordi diferent per la seva connotació política.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els autors també consideren que el fet que Sant Jordi caigui en un dia feiner afavorirà la diada i animarà les persones a sortir al carrer abans o després de la seva jornada laboral.