La música pop inunda el Teatre-Auditori amb concerts de Blaumut i Joan Dausà


  • Comparteix:

Blaumut i Joan Dausà actuaran a Sant Cugat / Foto: Teatre-Auditori

Blaumut i Joan Dausà actuaran a Sant Cugat / Foto: Teatre-Auditori

Joan Dausà i Blaumut porten aquest divendres una doble sessió de pop en acústic al Teatre-Auditori. Els artistes pujaran dalt de l'escenari els seus darrers treballs, 'Jo mai mai' i 'El turista'. El primer concert arrencarà a les nou de la nit.

Cançons conegudes com 'M'hauria agradat' i 'Jo mai mai', que va donar fruit a la pel·lícula 'Barcelona nit d'estiu', s'interpretaran al Teatre-Auditori de la mà de Joan Dausà. Es tracta de les peces que formen el seu àlbum de debut, que es va publicar el 2012, i que parlen sobre l'amor, la quotidianitat i el pas del temps.

La formació donarà pas a Blaumut, que portarà al Teatre-Auditori 'Pa amb oli i sal', 'El llimoner' i 'Bicicletes', entre altres cançons. El folk del grup es barrejarà amb diversos experiments sonors que formen la combinació musical que caracteritza el grup. Blaumut interpretarà les peces del disc 'El turista', que també es va publicar el 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.