Conesa: 'Formiguera deixa un buit en la renovació del llenguatge fotogràfic'

Cultura

Publicat el 9/mai/13 per Sílvia González

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lamentat la mort de Pere Formiguera de qui ha dit que 'deixa un buit en la renovació del llenguatge fotogràfic i artístic'. Conesa ha remarcat el respecte que tenia Formiguera dins la professió i la vàlua personal del santcugatenc, a qui va atorgar el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat 2010.

Conesa ha lamentat la pèrdua de Pere Formiguera, un artista de 'gran projecció internacional i vinculat a la ciutat'. Per l'alcaldessa, Formiguera és un dels artistes pioners en el tractament de tècniques inèdites en el camp de la fotografia 'per convertir-les en obres d'art' i un dels noms amb més projecció internacional de Sant Cugat.

Mercè Conesa

Tenim un sentiment de tristesa i condol perquè realment hem perdut un gran artista. Un dels artistes més internacionals que ha tingut Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Conesa ha afegit que Formiguera era un home apassionat per l'art i la fotografia, 'tenia un gran sentit de l'humor, era molt estimat entre els seus i respectat per la resta de la professió'.