L'Associació d'Astronomia apropa la física quàntica als santcugatencs

La divulgadora científica Sònia Fernández-Vidal / Font: Facebook de Sònia Fernández-Vidal

Cultura

Publicat el 21/feb/13 per Núria Juanico

L'Associació Astronòmica de Sant Cugat apropa els secrets de la física quàntica amb una conferència aquest dijous a càrrec de la doctora Sònia Fernández-Vidal. La cita és la primera xerrada d'un cicle de caire divulgatiu que pretén explicar de forma didàctica qüestions com l'arqueo-astronomia i l'asimetria de l'univers. Amb aquesta iniciativa, l'entitat també busca obrir-se a la ciutadania i seguir creixent. La cita serà a les vuit, a la Casa de Cultura.

La xerrada de la divulgadora científica Sònia Fernández-Vidal abordarà de manera didàctica els trets més bàsics de la física quàntica per fer-la entenedora a tothom. La sots-presidenta de l'Associació Astronòmica de Sant Cugat, Carme Mas, ha destacat el caràcter divulgatiu de la cita.

Carme Mas

Explicarà de forma senzilla de què va la quàntica i ens ensenyarà a través de la conferència els trets principals d'aquesta ciència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El cicle seguirà durant els propers mesos amb conferències sobre els satèl·lits espia, la influència del sol i els límits de l'univers, entre d'altres. A més, l'Associació Astronòmica de Sant Cugat ha organitzat una sortida conjunta amb Astroamics a Sant Pau de Pinós, on s'observaran cúmuls i nebuloses amb telescopi.