L'Associació d'Astronomia apropa la física quàntica als santcugatencs


  • Comparteix:

La divulgadora científica Sònia Fernández-Vidal / Font: Facebook de Sònia Fernández-Vidal

La divulgadora científica Sònia Fernández-Vidal / Font: Facebook de Sònia Fernández-Vidal

L'Associació Astronòmica de Sant Cugat apropa els secrets de la física quàntica amb una conferència aquest dijous a càrrec de la doctora Sònia Fernández-Vidal. La cita és la primera xerrada d'un cicle de caire divulgatiu que pretén explicar de forma didàctica qüestions com l'arqueo-astronomia i l'asimetria de l'univers. Amb aquesta iniciativa, l'entitat també busca obrir-se a la ciutadania i seguir creixent. La cita serà a les vuit, a la Casa de Cultura.

La xerrada de la divulgadora científica Sònia Fernández-Vidal abordarà de manera didàctica els trets més bàsics de la física quàntica per fer-la entenedora a tothom. La sots-presidenta de l'Associació Astronòmica de Sant Cugat, Carme Mas, ha destacat el caràcter divulgatiu de la cita.

Carme Mas

Explicarà de forma senzilla de què va la quàntica i ens ensenyarà a través de la conferència els trets principals d'aquesta ciència.


El cicle seguirà durant els propers mesos amb conferències sobre els satèl·lits espia, la influència del sol i els límits de l'univers, entre d'altres. A més, l'Associació Astronòmica de Sant Cugat ha organitzat una sortida conjunta amb Astroamics a Sant Pau de Pinós, on s'observaran cúmuls i nebuloses amb telescopi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.