El grup DiosA llença el seu nou treball 'Almost nº 1 in the USA'


Temes relacionats

DiosA, amb components locals, ofereix un concert avui ( 7/des/12)


  • Comparteix:

Portada del nou treball del grup DiosA / Font: Diosaweb.com

Portada del nou treball del grup DiosA / Font: Diosaweb.com

La banda de metal rock DiosA, amb els membres santcugatencs Toni Català i Toni Ibañez, llença el seu nou treball 'Almost nº 1 in the USA'. Aquest nou projecte està més enfocat al món audiovisual i serà presentat en diferents temporades. El grup, que ja porta més de 10 anys pujant als escenaris, actuarà daquest divendres al Café Belgrado.

El nou treball de la formació representa una nova manera d'enfocar la seva carrera musical mitjançant l'estil que ells mateixos defineixen com 'elegant metal rock'. El compositor i cantant de la banda, Abel Jazz, ha explicat al programa 'Ritme Santcugatenc' de Cugat.cat (91.5FM) que per fer alguna cosa diferent van decidir versionar les cançons que més sonaven a la ràdio amb el seu toc rocker característic.

Abel Jazz

Pensàvem que havíem de fer alguna cosa diferent, i vam decidir 'rockejar' la radiofórmula.


En aquesta primera temporada la banda presenta els seus quatre primers curts que obren una nova etapa, més un tema extra, el single 'Game Over' tema principal de la pel·lícula 'Trazadores', que compta amb la col·laboració estel·lar de Juan Manuel Montilla. Montilla és el capdavanter de la popular banda d'hip-hop 'L'Excepció', guanyador de dos premis Goya al 2008 i un MTV Europe Music al 2006.

DiosA és un grup que rep influències d'altres grups com Evanescence, Linkin Park i fins i tot Michael Jackson i Prince. El grup està format per Abel Jazz, que compon, produeix i canta, Toni Ibáñez al baix, Tomàs Izquierdo a la bateria i Toni Català a la guitarra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.