Colet presenta una mostra de gravats i escultures inspirats en Salvador Espriu


  • Comparteix:

Targetó de l'exposició / Font: Canals Galeria d'Art

Targetó de l'exposició / Font: Canals Galeria d'Art

L'artista santcugatenca Neus Colet dedica la seva darrera exposició a Salvador Espriu. La mostra, que s'inaugura aquest dijous a la galeria Carme Espinet de Barcelona, ofereix una sèrie de gravats i escultures inspirades en la poesia d'Espriu, coincidint amb el centenari del seu naixement. Després del seu pas per la capital, l'exposició viatjarà per diferents poblacions catalanes, com Sant Cugat, per tancar a Cadaqués el 2014.

L'exposició recull diferents gravats i escultures que prenen com a origen els poemes de Salvador Espriu i que l'escultora santcugatenca ha creat en el darrer any. Barcelona donarà aquest dijous el tret de sortida a la mostra itinerant, que es podrà veure a la galeria Carme Espinet fins el segon divendres de febrer. Després viatjarà per altres poblacions catalanes com Granollers, Reus, Tortosa, Verdú, Sant Joan Despí, Lleida i Sant Cugat. La mostra acabarà a Cadaqués l'any vinent.

La inauguració de la mostra és aquest dijous, a dos quarts de vuit del vespre, a la galeria Carme Espinet de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.