El santcugatenc Roger Alcaraz ha guanyat el premi 'Gourmand book' als millors llibres escrits en català i dins l'apartat de Best Cheese pel seu llibre 'El formatge de cabra'. El cuiner explica en aquest llibre 10 receptes per preparar plats amb aquest producte.
Alcaraz té una estreta relació amb el món del formatge, ja que la seva família gestiona la Formatgeria Serrat Gros a Ossera. A més, va estudiar a l'Escola de Restauració i Hostalatge de Barcelona i ha treballat en diferents restaurants com El Bulli.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.