La primera Big Band de Sant Cugat es presenta en societat


  • Comparteix:

Els 14 músics de la primera Big Band de Sant Cugat han pujat per primera vegada plegats a l'escenari. La Casa de Cultura ha acollit aquest divendres l'estrena de la formació, que ha clos el cicle 'Jazzenviu' i ha servit de presentació en societat. El concert arriba després d'un any de preparatius i ha comptat amb el suport del públic, que ha omplert la sala.

La Big Band Jazzenviu, dirigida pel músic santcugatenc David Mengual, ha ofert un repertori arranjat per Joan Díaz per estrenar-se. Es tracta de vuit temes de Bill Evans, un dels pianistes més representatius de la història del jazz. A més, el concert ha comptat amb un tema original en memòria del músic Álvaro Barbero, un dels saxofonistes de la banda, que va perdre la vida aquest estiu.

Un dels membres del projecte, Oriol Jubany, ha explicat la peculiaritat d'una Big Band.

Oriol Jubany

Et permet un tipus de música diferent pel nombre de músics amb què compta la Big Band.



La presentació de la Big Band ha tancat el cicle de concerts 'Jazzenviu a la Casa de Cultura', que organitza aquest equipament juntament amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.