Cyan tanca amb un concert el cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc'


Temes relacionats

Obertes les votacions per escollir els grups que tancaran el 'Mou-te a ritme santcugatenc' ( 3/des/08)


  • Comparteix:

El grup Cyan

El grup Cyan

El grup de pop-rock Cyan protagonitza aquest divendres l'últim concert del segon cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc'. L'actuació tindrà lloc a les onze de la nit al Casal de Mira-sol i comptarà amb The Risas com a artista convidat. L'entrada és gratuïta.

Cyan és una banda emergent de pop-rock que, tot i la joventut dels seus components, ja ha editat un disc, de títol homònim. A més, han actuat amb artistes de primer nivell com Dover, Mikel Erentxun, El Sueño de Morfeo, Pet Shop Boys i James Blunt, cantant britànic que van telonejar durant les seves actuacions per l'Estat espanyol.

El cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc' es clourà el 23 de desembre amb un concert de les dues formacions més votades pels santcugatencs. Les votacions serviran per decidir quin dels 18 grups que han participat al cicle faran de teloners i quin de plat fort al concert de cloenda. Aquesta actuació tindrà lloc a la Casa de Cultura a dos quarts d'onze de la nit.

El grup seleccionat rebrà un premi en metàl·lic de 600 euros i el grup teloner obtindrà el DVD amb les imatges del seu concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.