Emotiu concert dels Espart i dels Wazowsky al Teatre la Unió


  • Comparteix:

Un centenar de persones han assistit al penúltim concert del cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc' protagonitzat pels Espart i els Wazowsky com a teloners. Els Espart han introduït al seu 'rock rústic' en català pinzellades de percussió i una mandolina que li ha donat un aire diferent a la seva música.

Els Espart han afegit al repertori d'aquest concert al Teatre la Unió els darrers temes de la seva maqueta de treball de camp. La bona sintonia entre els dos grups ha quedat palesa, sobretot quan els Wazowsky han convidat al cantant dels Espart, Àxel Cayuela, a cantar la cançó 'Follia' amb ells. Ho explica Cayuela.

Àxel Cayuelas

Estic molt content de tocar amb ells perquè és un grup que fa un tipus de rock molt especial.


Els Espart han guanyat el primer premi al RubiFest i el tercer premi de maquetes Sona 9. En aquests moments estan treballen en la revisió de la seva maqueta amb l'objectiu de promocionar-la.

L'última sessió del cicle serà a càrrec del grup de pop- rock, Cyan, i l'acollirà el Casal de Mira-sol el proper 12 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.