Dissidència Sònica acusa l'Ajuntament de manca de voluntat política per fer la sala de concerts

Cultura

Publicat el 20/nov/07 per Cristina Martinez

Dissidència Sònica demana que es desencalli el projecte de la sala de concerts. Els membres de l'entitat creuen que no hi ha voluntat política per tirar endavant el projecte i acusen el consistori de no posar-ho fàcil perquè l'espai projectat a Vulpalleres prosperés.

L'entitat lamenta que tots els esforços i avenços que s'havien fet amb l'elecció del lloc i la planificació de l'espai hagin estat en va. Els membres de Dissidència Sònica, Eloi Alegre i Xavi Grau, han manifestat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' el seu desencís i acusen l'Ajuntament de falta de voluntat.

Eloi Alegre / Xavi Grau

Jo crec que l'ajuntament no posa de la seva part. / És com si s'haguèssin fet uns passos endavant i ara per falta de voluntat es tornés a plantejar tot.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El projecte va quedar encallat després que no es presentés cap empresa per construir-lo i gestionar-lo. El consistori havia projectat que la sala es fes en una parcel·la de propietat municipal a Vulpalleres i que la construís i la gestionés la mateixa empresa. Per la seva banda, el PSC, ICV-EUiA i ERC i les entitats i grups musicals santcugatencs apostaven per separar les dues tasques.