Dissidència Sònica acusa l'Ajuntament de manca de voluntat política per fer la sala de concerts


  • Comparteix:

Dissidència Sònica demana que es desencalli el projecte de la sala de concerts. Els membres de l'entitat creuen que no hi ha voluntat política per tirar endavant el projecte i acusen el consistori de no posar-ho fàcil perquè l'espai projectat a Vulpalleres prosperés.

L'entitat lamenta que tots els esforços i avenços que s'havien fet amb l'elecció del lloc i la planificació de l'espai hagin estat en va. Els membres de Dissidència Sònica, Eloi Alegre i Xavi Grau, han manifestat en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' el seu desencís i acusen l'Ajuntament de falta de voluntat.

Eloi Alegre / Xavi Grau

Jo crec que l'ajuntament no posa de la seva part. / És com si s'haguèssin fet uns passos endavant i ara per falta de voluntat es tornés a plantejar tot.


El projecte va quedar encallat després que no es presentés cap empresa per construir-lo i gestionar-lo. El consistori havia projectat que la sala es fes en una parcel·la de propietat municipal a Vulpalleres i que la construís i la gestionés la mateixa empresa. Per la seva banda, el PSC, ICV-EUiA i ERC i les entitats i grups musicals santcugatencs apostaven per separar les dues tasques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.