'Tresors de Sant Cugat' recórre els racons més característics de la ciutat


  • Comparteix:

Fotografies inèdites dels espais més característics de la nostra cuitat i les explicacions més detallades de cada racó conformen el nou llibre de Xavier Escura i Mané Espinosa. L'obra 'Tresors de Sant Cugat' és el resultat de més d'un any de dedicació i pretén ser un recorregut històric i artístic pel patrimoni monumental i arquitectònic de la ciutat.

El Monestir, l'auditori, l'estació, l'ermita de Sant Medir o l'església de Sant Adjutori són alguns dels racons que Xavier Escura, amb els seus textos, i Mané Espinosa, amb l'objectiu de la seva càmera, recullen en el seu nou llibre 'Tresors de Sant Cugat'.

Els dos santcugatencs es mostren molt satisfets amb el resultat i asseguren que la feina i la dedicació ha valgut la pena. Així ho ha manifestat Xavier Escura.

Xavier Escura

És un procés de més d'un any de feina però el resultat ha valgut molt la pena.


L'obra ha estat presentada a la sala capitular del Monestir davant una cinquantena de persones i de la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Xavier Escura ja ha mostrat el seu interès en realitzar una segona part del llibre, ja que assegura que encara els han quedat molts racons de la ciutat per descobrir.

El llibre es podrà adquirir a les llibreries de Sant Cugat i a la botiga del Museu de la ciutat per un preu de 30 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.