Les Jornades Internacionals Cantemus arriben al seu últim dia


  • Comparteix:

Les Jornades Internacionals Cantemus, organitzades per l'Aula de So, s'acomiaden avui de Sant Cugat. Durant tota aquesta setmana, joves d'entre 10 i 18 anys d'arreu del món han rebut classes de cant, de la mà de prestigiosos professionals. Paral·lelament, també s'han organitzat cursos de formació de professorat musical.

La segona edició de les Jornades Internacionals Cantemus, que va començar dilluns, arriba avui a la seva última jornada. De la mà de l'Aula de So, i amb el suport de l'Ajuntament s'ha convertit aquesta setmana en el centre mundial del cant coral.

La novetat d'aquesta edició han estat els cursos de formació de professorat musical. Aquestes sessions s'han basat en la sistematització i metodologia musical d'Hongria, el país referent en aquestes Jornades Internacionals.

Ho explica el president de l'Aula de So i coordinador de les Jornades, Martí Marín.

Martí Marín

Hi ha una curs de formació de professorat per tal de conèixer com es treballa a Hongria, allà hi ha una metodologia molt estructurada i un professorat amb garn preparació


De cara a l'any vinent, els responsables de les Jornades Internacionals Cantemus convidaran una coral de l'Argentina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.