El documental sobre Bad Gyal 'La Joia' i la premiada 'El llanto' arriben als cinemes de Sant Cugat

Les sales de la ciutat també estrenen 'Venom: El último baile', 'Societat negra' i 'La gran escapada'

L'actriu Ester Expòsito en un moment de la pel·lícula 'El llanto' / Foto: Un moment del film

Cultura

Publicat divendres per Alba Triadó / Acn

La cartellera dels cinemes de Sant Cugat arriba carregada d'estrenes. Després de passar pels festivals de Sant Sebastià i Sitges, aquest divendres arriba a Yelmo Sant Cugat 'El llanto', el primer llargmetratge de Pedro Martín-Calero. Les sales del centre comercial també proposen el documental sobre la vertiginosa estrena del primer àlbum de Bad Gyal, 'La Joia', i la seqüela del personatge de l'univers Marvel 'Venom: El último baile'. Els Cinemes Sant Cugat també proposen 'Sociedad negra', la nova pel·lícula de Ramón Térmens sobre la màfia xinesa i la pel·lícula dramàtica basada en fets reals 'La gran escapada'. Tot plegat ho hem repassat al magazín 'Faves comptades' on Sara Bella també ens ha recomat les sèries: 'Somebody somewhere', 'L'amica geniale' i 'Tuca & Bertie'.

Escolta-ho


'El llanto'

Ester Expòsito, Mathilde Ollivier, Malena Vila i Àlex Monner encapçalen el repartiment de la coproducció catalana 'El llanto'. Estrenat al Festival de Sant Sebastià i projectada al Festival de Sitges, és un film de terror sobre quelcom que assetja a l'Andrea sense que ella pugui veure-ho. Fa 20 anys la mateixa presència feia la vida impossible a la Marie. La Camila va ser l'única persona que va poder entendre què li estava passant, però ningú les va creure. En enfrontar-se a aquesta amenaça opressiva, les tres van sentir un mateix so: un plor.

'El llanto' és el primer llargmetratge de Pedro Martín-Calero, una cinta de terror psicològic que va rebre la Concha de Plata a la millor direcció a Sant Sebastià. "A 'El llanto' volíem actualitzar, modernitzar i donar la volta als llocs comuns del gènere i sortir d'un gènere més clàssic, en el qual s'explica sempre d'on ve el mal i el seu origen", va dir el director al Festival de Sitges.



'Venom: El último baile'

Eddie i Venom han fugit. Perseguits pels seus mons i cada vegada més propers, el duo es veu abocat a prendre una decisió devastadora que farà que caigui el teló sobre l'últim ball de Venom i Eddie. Amb direcció de Kelly Marcel, el film compta amb un repartiment amb Tom Hardy, Juno Temple o Chiwetel Ejiofor.



'La Joia: Bad Gyal'

El director David Camarero signa el documental 'La Joia: Bad Gyal'. Es tracta d'un llargmetratge que segueix l'exitosa cantant catalana en la seva vertiginosa estrena del primer àlbum de 'La Joia'. La producció, que ha inaugurat aquest dimecres l'In-Edit, arriba aquest divendres als cinemes del centre comercial.



'Sociedad negra'

En aquesta cinta ens trobem amb la història de tres coneguts, un confident de la policia i dos col·legues del seu barri, que aconsegueixen robar diners a la Tríada de Barcelona. Tot i això, i malgrat ser conscients que estaven jugant amb foc, les conseqüències dels seus actes aniran més enllà del que mai s'haurien imaginat.



'La gran escapada'

La cinta, del director Oliver Parker, se situa a l'estiu del 2014. Bernard Jordan (Michael Caine) és un veterà de la Segona Guerra Mundial de 89 anys que decideix escapar-se de la residència on viu amb la seva dona Rene (Glenda Jackson). El seu objectiu és unir-se als seus companys veterans de guerra en una platja de Normandia, per així homenatjar els seus camarades caiguts en el 70è aniversari del Desembarcament del Dia D. Un relat inspirador, que va ser notícia a tot el món, sobre la necessitat d'un home de superar el trauma de la guerra.