Marea de caparrots a Sant Cugat

La 8a Diada de Testes dels Caparrots de Sant Cugat ha aplegat desenes de persones


  • Comparteix:

Els carrers de Sant Cugat s'han impregnat aquest dissabte a la tarda de tradició i gresca. Ha estat a càrrec dels Caparrots de Sant Cugat, que han celebrat la vuitena edició de la Diada de Testes. Ha estat una oportunitat per acostar la tradició dels capgrossos a la ciutadania, sobretot a la canalla. I aquesta fita s'ha assolit sobretot gràcies al taller per fer aquestes figures, on s'han fet un centenar de caparrots.

La presidenta de l'entitat organitzadora, Nela Vallhonrat, ha celebrat la resposta del veïnat: "Cada vegada tenim més gent". De fet, això s'ha posat de manifest durant la cercavila, amb desenes de famílies seguint la trobada.

La Diada de Testes d'enguany ha comptat amb la participació dels Capgrossos de Martorell i dels Capgrossos del Xerrac, del barri de Guinardó de Barcelona. La música ha anat a càrrec de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.