El Teatre-Auditori serà escenari de la gala 'Catalunya aixeca el teló'

L'espectacle que dona el tret de sortida a la temporada teatral catalana es farà el 9 de setembre a Sant Cugat, el primer cop que surt de Barcelona


  • Comparteix:

Instant de la gala 'Catalunya aixeca el teló' de 2023 / Foto: ACN

Instant de la gala 'Catalunya aixeca el teló' de 2023 / Foto: ACN

Sant Cugat serà l'epicentre teatral de Catalunya aquest any amb la presentació de temporada en la 23a gala 'Catalunya aixeca el teló'. La d'enguany, el 9 de setembre, serà la primera vegada que aquest acte d'obertura es faci fora de Barcelona. La gala començarà a les 21 h, amb inici del 'photocall' a les 20 h.

La mestra de cerimònies serà l'actriu Carme Conesa, al costat de Mercè Martínez, Artur Busquets i Aina Quiñones. Enguany la gala homenatjarà les arrels del teatre i l'expertesa dels seus professionals, amb un espectacle dirigit per Paco Mir. També hi haurà música en directe amb Original Soundtrack Orchestra i actuacions d'artistes de totes les arts escèniques.

L'alcalde, Josep Maria Vallès, i la regidora de Cultura, Núria Escamilla, assistiran a la 23a gala, que s'emetrà en diferit per 3Cat a partir de les 22 h.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.