Èxit de convocatòria en el Concurs de Joves Intèrprets de Joventuts Musicals


  • Comparteix:

Una vuitantena de joves músics s'han inscrit en el primer Concurs de Joves Intèrprets que organitza Joventuts Musicals. El concurs consta de tres categories i està destinat a músics d'entre 8 i 20 anys. Els dies 18, 19 i 20 de maig, l'Aula Magna de l'escola municipal de Música acollirà les eliminatòries i la final del concurs.

Les Joventuts Musicals organitzen el primer concurs de Joves Intèrprets, en col·laboració amb Opel Autocugat, La Caixa i el Teatre-Auditori. La participació ha superat totes les expectatives ja que s'han inscrit un total de 86 músics santcugatencs i també un gran nombre de músics foranis.

El president de Joventuts Musicals, Martí Marín, ha explicat que el concurs vol donar suport a la formació musical de base.

Marti Marin

Volem que sigui un incentiu a l'estudi, a les famílies, al treball diari i la cultura de base. Ho escenifiquem donant un reconeixement econòmic.


Les categories són una per músics de 18 a 20 anys, amb un primer premi dotat en 1.000 euros, una segona franja de músics de 12 a 16 anys amb un premi de 750 euros i la darrera per nens de 8 a 12 anys i amb un premi de 500 euros.

El Teatre-Auditori farà entrega del Premi Sant Cugat al qual opten els músics santcugatencs.

El Concurs de Joves Intèrprets se celebrarà entre el 18 i 20 d'aquest mes. Joventuts Musicals ha fet una crida a l'assistència, sobretot dels més petits, perquè coneguin el món de la música de més a prop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.