El funeral per l'home més vell d'Espolla omple de ritme folk el Teatre-Auditori Sant Cugat

La Ludwig Band ha presentat a Sant Cugat 'Gràcies per venir', el seu últim disc


  • Comparteix:

La Ludwig Band continua el camí de consolidació com una de les bandes més destacades del panorama de la música en català. El grup nascut a l'Empordà (però també arrelat a Barcelona) ho ha posat de manifest aquest dissabte al Teatre-Auditori Sant Cugat, on ha fet parada la gira de presentació del seu darrer disc, 'Gràcies per venir'. Per descomptat, el gran èxit d'aquesta banda, 'S'ha mort l'home més vell d'Espolla', també ha ressonat a l'equipament.

La clau de la proposta pop-folk i rockera de La Ludwig Band es troba en les lletres, carregades de sàtira, i en l'aposta per un gènere musical atemporal. "La nova cançó i el folk americà han arrelat molt bé, a Catalunya", apunta el cantant del grup, Quim Carandell, que subratlla que la banda no fa "tribut al temps passat". Reivindica que ofereixen "una música que ressona a una cosa que ha sonat altres vegades i que la gent coneix i, quan fas pop, això és bona senyal".

La Ludwig Band es troba en un moment dolç i ja comença a pensar en la gira d'estiu. El teclista del grup, Pau Esteve, celebrat el "salt qualitatiu" que ha fet la banda darrerament en els seus directes: "Hem tocat a llocs molt bons i, aquest [el Teatre-Auditori] és un d'ells".


Quim Carandell

Sense ser un grup de nostàlgia ni de tribut a un temps passat, fem una música que ressona al que ja ha sonat. Llavors la gent ho coneix, i això és bona senyal quan fas pop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.