'Mejor para los buitres' i 'Cena escarlata en Transilvania', la doble proposta literària de Carlos Aguilar que es presenta a La Floresta

L'historiador cinematogràfic torna a Sant Cugat convidat per Qgat Negre


  • Comparteix:

El cicle Qgat Negre torna a convidar l'autor Carlos Aguilar / Foto: Ateneu

El cicle Qgat Negre torna a convidar l'autor Carlos Aguilar / Foto: Ateneu

L'escriptor madrileny Carlos Aguilar presentarà aquest dissabte a la Floresta el seu últim treball literari integrat per dos títols 'Mejor para los buitres' i ' Cena escarlata en Transilvania'. Com defineix l'autor, es tracta de dos contes llargs, il·lustrats pel bilbaí Javier Romero, que vol ser un homenatge als programes dobles dels cinemes d'abans.

ESCOLTA-HO

Aguilar torna a repetir plaça, i dissabte serà a la Floresta per parlar del que l'apassiona, el cinema i la literatura, amb motiu de la presentació dels seus últims títols. La història de 'Mejor para los buitres' s'emmarca en el gènere del western, mentre que 'Cena escarlata en Transilvania' correspon al gènere de terror gòtic, els dos gèneres favorits de l'autor.

Si la incursió en el gènere del terror gòtic ha estat una de les apostes de Carlos Aguilar, l'altra ha estat incorporar la il·lustració a aquest doble treball, obra del bilbaí Javier Romero, amb la qual l'escriptor ha quedat absolutament encantat.

L'acte de presentació, que anirà a càrrec de la també escriptora Anita Hass, tindrà lloc aquest dissabte a les 13 h a l'Espai Creaticasa, al número 25 del Pas de l'estació, organitzat per Qgat Negre.

Descobreix altres detalls sobre la presentació i la trajectòria de Carlos Aguilar en aquesta entrevista al 'Connectats'.





Carlos Aguilar

Retre un homenatge sentimental i estètic alhora fent una novel·la amb dos contes un de l'oest i l'altra de terror gòtic perquè són els meus gèneres favorits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.