'Zéphyr' converteix el Teatre-Auditori Sant Cugat en un viatge en vaixell tempestuós

Ha estat l'estrena a l'Estat espanyol de l'espectacle, de la companyia de dansa francesa Käfig i creat per Mourad Merzouki


Temes relacionats

Sant Cugat es mou al ritme de la música contemporània (10/mar/24)


  • Comparteix:

El públic del Teatre-Auditori Sant Cugat s'ha embarcat aquest diumenge en un viatge en vaixell tempestuós i marcat pel ritme de les danses urbanes i disciplines artístiques diverses. L'equipament ha acollit l'estrena estatal de 'Zéphyr', un muntatge de la companyia de dansa francesa Käfig creat pel coreògraf Mourad Merzouki. Una desena de ballarins ha pujat sobre l'escenari en un espectacle on el vent, les llums i les textures han captivat els espectadors.

Aquest muntatge forma part de la programació de 'Dansa Metropolitana'. L'ajudant de direcció, Marjorie Hannoteaux, ha explicat que iniciatives com aquesta ajuden a "deslocalitzar" la dansa i promoure la feina de les companyies internacionals. Creu que també suposa un valor per als artistes, que poden acostar-se així a un públic al qual normalment no tindrien accés.

Unes hores abans de la funció, el públic ha pogut gaudir d'un assaig obert. Hannoteaux creu que amb aquest espai la companyia pot mostrar "la cara amagada" dels artistes. "Necessitem això per sentir com reacciona el públic", ha admès.




Marjorie Hannoteaux

És molt important deslocalitzar la dansa perquè la gent hi tingui accés, per promoure el treball de companyies internacionals fora de grans àrees metropolitanes.

Marjorie Hannoteaux

Permet veure la cara amagada dels artistes. Ho necessitem per sentir com reacciona el públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.