Coneix el món de l'òpera des de dins, al pòdcast 'El cantant d'òpera'

El programa s'emet els dilluns a les 20 h a Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

'El cantant d'òpera' està presentat pel tenor Marc Sala i Jèssica Sotododosos / Foto: Apròpera

'El cantant d'òpera' està presentat pel tenor Marc Sala i Jèssica Sotododosos / Foto: Apròpera

Cugat Mèdia i Apròpera coprodueixen la segona temporada d''El Cantant d'òpera', un pòdcast per parlar d'òpera, de compositors, de personatges i del món més desconegut del gènere, de la mà del tenor Marc Sala. 'Romeu i Julieta' de Ch. Gounod, 'Manon Lescaut' i 'Turandot' de G.Puccini són alguns dels capítols de la segona temporada, que comença aquest dilluns a les 20 h Ràdio Sant Cugat. La música que sona als programes està enregistrada en directe per Catalunya Música als muntatges produits per Fundació Òpera a Catalunya.

'El cantant d'òpera' continua una temporada més amb l'objectiu de donar els detalls necessaris per poder gaudir de les òperes en directe. Una novetat és la incorporació de capítols més 'tècnics' a on Marc Sala explica com diferenciar les diferents classificacions de veus masculines i femenines en el món de la lírica.

'El cantant d'òpera'´és una coproducció d'Apròpera i Cugat Mèdia amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la col·laboració de la Fundació Òpera a Catalunya. Els pòdcast es poden escoltar cada dilluns a les vuit del vespre a Ràdio Sant Cugat (91.5 FM) i a www.cugat.cat/directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.