Comença la 7a edició del Dansa Metropolitana a Sant Cugat

Des d'aquest dissabte 9 fins al 17 de març es faran sis espectacles de dansa, alguns gratuïts al carrer i altres al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle 'Sliders' de Brodas Bros / Foto: Cedida pel Teatre Auditori

Imatge de l'espectacle 'Sliders' de Brodas Bros / Foto: Cedida pel Teatre Auditori

La 7a edició del Dansa Metropolitana fa parada a Sant Cugat un any més. A partir d'aquest dissabte 9 i fins al dimarts 17 de març Sant Cugat acull sis espectacles de dansa, una classe magistral i un assaig obert. Dels sis espectacles, alguns es fan al carrer, sempre que la pluja ho permeti, i són gratuïts i altres de pagament al Teatre-Auditori. El festival, que enguany se centra en les danses urbanes, desplegarà un total de 270 espectacles a més d'un centenar d'espais també en altres ciutats de l'àrea metropolitana de Barcelona.


CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA DE LA DANSA METROPOLITANA A SANT CUGAT

La programació Dansa Metropolitana a Sant Cugat comença aquest dissabte 9 de març, a partir de les 12 h, amb dos espectacles que, a causa de la pluja, s'han traslladat al vestíbul del Teatre-Auditori: la coreografia de dansa contemporània-urbana de Marco da Silva Ferreira, 'Fansasie Minor'; i l'actuació de Panda Waack, que presentarà 'Beautiful Chaos'.

Al vespre del mateix dissabte 9, el Teatre-Auditori acollirà l'actuació d'IT Dansa, la companyia de dansa de l'Institut del Teatre, amb un espectacle de tres peces.

El diumenge 10 de març, a les 12 h, la plaça Victòria dels Àngels acollirà un programa doble de danses urbanes. Per començar, l'Escola Sant Cugat presentarà 'Artèries'; i Brodas Bros oferirà l'espectacle itinerant sobre patinets elèctrics 'Sliders'.

El plat fort del festival arriba el 17 de març, a les 19 h, al Teatre-Auditori, amb l'estrena a l'estat espanyol de l'espectacle internacional 'Zéphyr', del coreògraf Mourad Merzouki amb la companyia francesa Käfig. Prèviament, s'oferirà un assaig obert de la funció. A més, el dissabte 16 de març, la mateixa companyia oferirà una classe magistral gratuïta per a 40 participants.

Finalment, els Cinemes Sant Cugat projectaran les peces 'Como agua para chocolate' de TheRoyal Ballet, i 'Spartacus', de The Australian Ballet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.