Dues nominacions per a Stay Homas als Premis Enderrock per votació popular

The Tyets i Mushka lideren les nominacions


  • Comparteix:

Els Stay Homas, amb Benet a la dreta / Foto: Cedida

Els Stay Homas, amb Benet a la dreta / Foto: Cedida

El santcugatenc Rai Benet i la seva banda, Stay Homas, estan nominats als Premis Enderrock per votació popular en les categories de millor disc de pop-rock i millor videoclip del 2023. El resultat dels guanyadors de les categories de votació popular, juntament amb els premis de la crítica, es donaran a conèixer la nit del 14 de març a la Gala dels Premis Enderrock a l'Auditori de Girona.

En la categoria de millor disc de pop-rock, Rai Benet i Stay Homas defensen el seu treball 'Homas' davant Els Catarres i Sexenni. Pel que fa a la modalitat de millor videoclip, la seva aliança amb The Tyets amb el tema 'La platja' competeix amb Mushka + Julieta ('No m'estima') i The Tyets en solitari ('Coti x coti').

El duet mataroní The Tyets, amb 5 nominacions i Mushka, amb 4 lideren les nominacions per votació popular dels Premis de la Música Catalana 2024. Així s'ha anunciat en una festa a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona aquest dimecres, en un rànquing que completen Joan Dausà i Sílvia Pérez Cruz.

En aquesta 26a edició ja s'han comptabilitzat prop de 49.000 vots en les dues primeres rondes de votació. Aquest dimecres s'ha obert la tercera i última volta a través del web d'Enderrock, que s'allargarà fins al 25 de febrer.

La tradicional gala homenatjarà Sisa i Pascal Comelade

La trobada anual de referència de l'escena musical catalana tindrà lloc el 14 de març a l'Auditori de Girona en un acte en què es lliuraran 22 guardons (8 de la crítica i 10 de votació popular). A més, s'atorgaran el Premi Enderrock d'honor a Sisa, amb motiu dels 50 anys de la gravació del mític àlbum 'Qualsevol nit pot sortir el sol', el Premi Enderrock a la Trajectòria a Pascal Comelade amb motiu de les cinc dècades des de l'enregistrament del primer disc, 'Fluence' i el Premi Joan Trayter a millor producció per a Pep Saula.

El cartell de la gala tindrà una dotzena d'actuacions d'estrena amb Figa Flawas, Galgo Lento, Ginestà, Guillem Gisbert, Llum, La Ludwig Band, Mama Dousha, Marc Parrot, La Maria, Marala i Zoo, El Pony Pisador i Sexenni, a més d'altres sorpreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.