El Torneig de Dramatúrgia per a Instituts comptarà amb participació de Sant Cugat

L'institut Angeleta Ferrer presentarà una peça teatral creada per vuit alumnes


  • Comparteix:

Imatge del Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Tramoia Cultura engega una nova edició del Torneig de Dramatúrgia per a Instituts, en el qual per primera vegada hi participa Sant Cugat. El projecte té l'objectiu d'apropar els joves a les arts escèniques per crear propostes culturals des de l'escriptura i la lectura d'un text teatral fins a la posada en escena.

La iniciativa, en col·laboració amb Xarxa Transversal, enguany està dins del programa educatiu Escoles a Escena del Teatre-Auditori. És per això que, en el cas dels joves santcugatencs, l'institut Angeleta Ferrer i Sensat treballa amb vuit alumnes del seu Batxillerat Escènic perquè fins a l'abril rebin orientacions de professionals del teatre i que els ajudin a fer les seves pròpies creacions artístiques.

Les propostes es presentaran el 14 de maig a la Sala Beckett de Barcelona i, d'entre totes elles, s'escollirà una guanyadora.

El Torneig de Dramatúrgia per a Instituts de Tramoia Cultura va començar fa cinc anys a Girona i Salt. Actualment, i gràcies a l'aliança amb Xarxa Transversal, el projecte aplega alumnes de batxillerat de diverses ciutats catalanes, entre elles Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.