L'Orquestra Simfònica recupera el cicle de música de cambra

Ofereix cinc concerts els dissabtes a les 12 h a l'Aula Magna del Conservatori de Música


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del cicle / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la presentació del cicle / Foto: Cugat Mèdia

La pandèmia va deixar aturat el cicle de concerts de cambra l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), tret d'alguna ocasió específica, que ara es reprèn amb cinc propostes. Totes cinc neixen de les inquietuds dels mateixos músics de la formació, i són una oportunitat de gaudir de diferents peces des de la proximitat. La primera serà aquest dissabte amb 'Catalans als Estats Units', una coproducció amb l'Associació Joan Manén que es podrà veure a les 12 h a l'Aula Magna del Conservatori amb Kalina Macuta al violí i Daniel Blanch al piano.


CONSULTA AQUÍ TOT EL PROGRAMA

De fet, els cinc concerts seran els dissabtes a les 12 h a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat. L'entrada té un preu de 12 euros, 6 per als socis.

Així, es podrà escoltar, a més de concert d'aquest dissabte, 'Les estacions porteñas', 'Viatge per europa', 'Homenatge a Rosa Sabater' i 'The string affaires'.

El director artístic de l'OSSC, Josep Ferrer, ha explicat que aquesta iniciativa lliga les propostes molt variades que fan els músics amb les peticions del públic, que també reclama proximitat. I és que el format de cambra és un "repte" per al músic que, a més, permet gaudir de més a prop de la interpretació.

Propers concerts de l'OSSC

Els concerts del cicle de cambra es combinen amb les actuacions de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat al Teatre-Auditori. El director, Salvador Brotons, ha destacat els dos concerts següents que portaran fins a Sant Cugat una violinista de primer nivell mundial com és Mayuko Kamio i la directora també premiada Virginia Martínez amb Jonathan Mamora al piano.

  • Concert violí de Txaikovski, 9 de febrer a les 20 h
  • L'escocesa de Mendelssohn, 15 de març a les 20 h

  • L'acte de presentació del cicle de concerts també ha comptat amb la regidora de Cultura, Núria Escamilla, qui ha valorat les iniciatives de la formació i ha reiterat el compromís de l'Ajuntament per a què "l'Orquestra Simfònica Sant Cugat segueixi brillant".




    Josep Ferrer

    Té la proximitat i es veu molt l'esforç del músic. Ens agrada que els músics treballin diferents posicions i això fa millor l'orquestra.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.