La santcugatenca Claudia Costafreda dirigirà 'Superstar', la nova sèrie produïda pels Javis

La producció es podrà veure a Netflix i tindrà sis episodis dirigits per Costafreda i Nacho Vigalondo


  • Comparteix:

La directora de cinema de Sant Cugat Clàudia Costafreda / Foto: Toni Vidal (Cedida)

La directora de cinema de Sant Cugat Clàudia Costafreda / Foto: Toni Vidal (Cedida)

Després d'embutxacar-se un premi Feroz i un Ondas a la millor sèrie com a directora de 'Cardo', la directora i guionista santcugatenca Claudia Costafreda torna a encarar un repte produït per Javier Calvo i Javier Ambrossi, 'Los Javis'. Ho fa com una de les directores de 'Superstar', una ficció creada per Nacho Vigalondo que s'endinsarà en els inicis de la cantant Yurena, més coneguda com a Tamara. La santcugatenca compartirà direcció amb Vigalondo en els sis capítols que dura la sèrie, que mostrarà el fenomen en què es va convertir la cantant a l'inici de la dècada dels 2000 i que es podrà veure a Netflix.

Costafreda ja fa uns anys que treballa a Suma Content, la productora dels Javis. L'any passat va participar en 'Vestidas de azul', la segona part de la sèrie de 'La Veneno', i va arribar-li la proposta de codirigir la creació de Vigalondo. "Estem fent pinya junts i amb els Javis també. Tot i que en aquest cas produeixen la sèrie, estan molt a prop nostre", remarca la santcugatenca a Cugat Mèdia.

L'èxit de les últimes produccions de Javier Calvo i Javier Ambrossi, amb 'La Mesías' com a últim fenomen, provoca que cada nova història que porten a la pantalla generi expectatives. "Han fet coses increïbles i s'espera que el següent estigui al nivell", explica Costafreda, que reconeix que l'equip té "molt bones sensacions" i que el fet que la sèrie sigui per a Netflix "dona molta visibilitat". "Ens ho estem passant molt bé i pensem que pot agradar a la gent", apunta la santcugatenca.

La sèrie, de moment, es troba en procés de producció i encara no s'ha començat a rodar.


Claudia Costafreda

Jo crec que hi ha expectatives perquè la Yurena i tot el que la va envoltar en el seu moment va ser molt icònic. També perquè quan els Javis estan al darrere es generen moltes expectatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.