L'Ajuntament recuperarà l'Envelat, el Campament Reial i una festa de Cap d'Any l'any vinent 'si l'economia ho permet'

Des del govern local assenyalen que totes les activitats nadalenques de la ciutat han estat "molt participades"


  • Comparteix:

Els ambaixadors reials al Claustre del Monestir / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els ambaixadors reials al Claustre del Monestir / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les activitats nadalenques d'aquest any a Sant Cugat, amb retallades per la situació econòmica, han acollit milers de persones que, en la majoria d'ocasions, han exhaurit entrades. Des del govern local assenyalen aquest 'èxit' de participació que atribueixen a la reducció de propostes i asseguren que faran tot el possible per recuperar, l'any que ve, activitats com l'Envelat, 'l'espectacularitat' del Campament Reial i, fins i tot, una festa de Cap d'Any.

Així ho ha explicat la regidora de Cultura, Núria Escamilla, que l'any que ve espera "tenir una millor economia per poder donar a la ciutadania allò que ens està demanant". Escamilla ha destacat les més de 200 persones voluntàries en l'organització del Quinto, aquest any al pav2, les visites als ambaixadors reials del Claustre del Monestir, amb les entrades exhaurides, a més de les descàrregues de l'app i la participació en activitats esportives com la Cursa del Gall del 31 de desembre.

La regidora ha anat més enllà i ha assegurat que "l'infant ha estat el més perjudicat" i que volen tornar a donar-los "la importància que es mereixen". També ha reconegut que volien fer un concert i una "petita festa" la nit de Cap d'Any però que la situació econòmica no ho ha permès. En els pròxims dies l'Ajuntament farà públiques les dades de participació de les activitats d'aquest Nadal 2023-2024 a la ciutat.


Núria Escamilla

Realment la participació ha sigut molt alta i s'han exhaurit les entrades de tot el que s'ha ofert, per tant hem de pensar que hem d'oferir més. Esperem tenir una economia millor per doner donar al ciutadà allò que ens està demanant: activitats nadalenques per compartir amb la família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.