Ja es pot reservar cita amb els ambaixadors reials al Claustre

Els infants podran lliurar les seves cartes el 2, 3 i 4 de gener a la tarda


  • Comparteix:

Imatge d'una Ambaixadora Reial / Foto: Ajuntament (Marc Quevy)

Imatge d'una Ambaixadora Reial / Foto: Ajuntament (Marc Quevy)

Els ambaixadors reials fan parada a Sant Cugat el 2, 3, i 4 de gener al Claustre del Monestir. Els infants podran lliurar les seves cartes per als Reis d'Orient, però per fer-ho cal reservar cita prèvia. Les peticions s'obren aquest dijous a partir de les 15 h de manera telemàtica.


POTS RESERVAR CITA AQUÍ A PARTIR DE LES 15 H

Els ambaixadors reials estaran al Claustre cada tarda entre les 15 i les 21 h. L'espai estarà adaptat de 15 a 16 h per a infants amb TEA (Trastorn de l'Espectre de l'Autisme) i altres col·lectius amb necessitats especials.

A més, les darreres cartes es podran entregar durant la Cavalcada als mateixos Reis d'Orient. Enguany, la Cavalcada té novetats: estrena format, recorregut i espai final. Ses Majestats arribaran a les 17.30 h a la plaça Victòria dels Àngels i iniciaran el recorregut a l'avinguda de Pla del Vinyet. Finalitzaran a la plaça de l'U d'Octubre, des d'on aniran a peu fins a la plaça de l'Om per recollir les cartes de nens i nenes (20.45 h).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.