L'esperit nadalenc impregna Sant Cugat amb una nova edició de 'Scrooge, fem un musical per Nadal'

La iniciativa d'el Cor Infantil Sant Cugat ha comptat amb la participació de 400 alumnes de vuit centres del municipi, un de Rubí i un de Cerdanyola


  • Comparteix:

L'esperit nadalenc ha impregnat el Teatre-Auditori aquest dimecres amb les dues tradicionals funcions d''Scrooge, fem un musical per Nadal', l'espectacle organitzat pel Cor Infantil Sant Cugat -de l'Aula de So- que compta amb la col·laboració de diversos centres del municipi i de ciutats veïnes. L'obra, basada en la cantata 'Mr. Scrooge', d'Steve Pogson, està dirigida per Elisenda Carrasco i Oriol Castanyer, aquest últim, també, al piano. El paper de míster Scrooge està interpretat per Carlos Vicente i la dramatúrgia és de Marc Rosich.

L'espectacle, que ha comptat amb més de 400 alumnes entre les dues funcions, transporta el públic a la gèlida Londres del segle XIX i acompanya el viatge de míster Scrooge a través del temps de la mà de tres fantasmes: el del Nadal passat, el del Nadal present i el del Nadal futur. Tot plegat amb l'objectiu d'ensenyar a l'avariciós Scrooge "que a la vida no tot és remugar entre dents i que fer una mica més feliços els altres és més senzill del que sembla".

Enguany, han participat els centres santcugatencs Gerbert d'Orlhac, la Mirada, L'Olivera, el Pinar de Nuestra Señora, el Catalunya, el Leonardo da Vinci, l'Angeleta Ferrer i l'institut del CAR. De Rubí, ha participat l'institut JV Foix; i de Cerdanyola, l'institut Jaume Mimó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.