Així viurà Valldoreix les festes de Nadal

L'encesa de llums, la cavalcada de Reis i la recollida de cartes formen part de la programació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Reis Mags a Valldoreix / Foto: EMD

Imatge d'arxiu dels Reis Mags a Valldoreix / Foto: EMD

Valldoreix ja ho té tot a punt per viure un dels moments més màgics de l'any. La vila donarà el tret de sortida a les celebracions aquest divendres, 1 de desembre, amb l'encesa de llums. Les propostes culturals i tradicionals prenen protagonisme en una programació que culmina el vespre del 5 de gener amb cavalcada dels Reis Mags, que estrena recorregut.

Activitats de Nadal a Valldoreix

  • Divendres 1 de desembre (17 h). Encesa de llums de Nadal. A la plaça de Maria Sabater. L'encesa s'acompanyarà d'un taller de torxes amb llums, una xocolatada amb melindros (apta per a celíacs), l'actuació de la Coral de l'Escola de Música de Valldoreix i dels Gegants de Valldoreix. Organitzat per l'EMD

  • Dissabte 2 de desembre (17.30 h) i diumenge 3 de desembre (18 h). Show de Nadal dels Marxosos del Vallès. A la Nau de Cultura.

  • Divendres 22 de desembre (19.30 h). Concert de Nadal a càrrec de l'Orquestra de Cambra Terrassa 48. Hi sonaran valsos, polques i cançons. Les entrades es poden comprar aquí i costen 10 euros.

  • Dissabte 23 de desembre (20.30 h). Concert de Nadal amb Music'Al Cor i Coral l'Harmonia de Valldoreix. A la parròquia de Sant Cebrià. Organitzat per l'Associació l'Harmonia de Valldoreix.

  • Dimecres 3 i dijous 4 de gener (De 17.30 h a 20 h). El Patge Reial recull les cartes dels infants. A la seu de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix (rambla de Mossèn Jacint Verdaguer, 18). Inclou activitats infantils i una xocolatada.

  • Divendres 5 de gener (17.45 h). Cavalcada de Reis.

  • La cavalcada d'enguany estrena recorregut, amb inici a la plaça de l'estació dels FGC, on els Reis arribaran amb autobús públic. Passarà per Can Cadena, la rambla de Mossèn Jacint Verdaguer i fins a la plaça de Maria Sabater. En aquest espai hi haurà, durant tota la tarda, tallers i una xocolatada. A més, el restaurant Momotaro oferirà sopa de miso als assistents.



    El recorregut acabarà a les 18.45 h, amb l'ofrena al nen Jesús a l'Església de l'Assumpció, i la recollida de cartes d'última hora a la plaça de Maria Sabater.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.