Un documental produït per la UIC, guardonat en el Milano International FICTS Fest

El documental 'Brazadas' narra el repte de Daniel Rossinés de rodejar Menorca nadant per recaptar fons per la lluita contra l'ELA


  • Comparteix:

Els guardonats amb el premi / Foto: Cedida

Els guardonats amb el premi / Foto: Cedida

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC), amb campus a Sant Cugat, ha produït el documental 'Brazadas', que ha rebut el 'Daniele Redaelli Sport and Solidarity Award' en el Milano International FICTS Fest. El documental explica el repte esportiu de Daniel Rossinés en què rodeja nedant l'illa de Menorca, superant els 130 quilòmetres i les 65.000 braçades amb l'objectiu de recaptar fons per la investigació de l'esclerosi lateral amiotròfica. La cerimònia va tenir lloc dissabte a Milà i es van entregar 30 premis. Rossinés, Luisa Cassina, directora de màrqueting de la UIC, i Albert Gordillo, director del documental, van recollir el premi en nom de la UIC Barcelona.

El film a favor de la investigació de l'ELA ja va guanyar el premi Esport i Societat en el BCN Sports Film Festival el febrer passat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.