El santcugatenc Mariano Tazzioli fa el modelatge 3D del darrer videoclip viral de League of Legends

El dissenyador gràfic ha fet el model d'icònics personatges del videojoc com Kayn


  • Comparteix:

A l'esquerra, Mariano Tazzioli, i a la dreta, el seu disseny 3D de Kayn / Foto: cedida

A l'esquerra, Mariano Tazzioli, i a la dreta, el seu disseny 3D de Kayn / Foto: cedida

El League of Legends (LoL) fa anys que és un dels videojocs que més expectació genera i amb un vessant competitiu d'allò més professionalitzat. Cada any, els millors clubs del món es reuneixen per aconseguir el títol dels Worlds, un campionat que congrega milions d'espectadors, i que enguany es disputa a Corea del Sud. Aquest país asiàtic congrega gran part dels jugadors i els millors equips. Davant aquest esdeveniment anual, Riot Games, l'empresa creadora del popular videojoc MOBA, cada any crea un videoclip musical promocional. Part d'aquest vídeo, que ja acumula més de 10 milions de vistes en poc més de tres dies, s'ha creat a Sant Cugat. El dissenyador 3D Mariano Tazzioli n'ha liderat el projecte de modelació per 'fer viure' els personatges en el videoclip.




El santcugatenc ha estat l'encarregat de "donar vida" a dos personatges d'aquest popular videojoc. A través dels dissenys 2D que li arribaven al seu estudi, Tazzioli va haver de crear, junt amb un equip de treball, el model 3D d'aquests personatges, com per exemple Kayn. Segons explica el santcugatenc d'origen argentí, un dels punts més complexos del modelatge d'un personatge com aquest és el cos, que "malgrat que no es vegi per les capes que porta a sobre, s'ha d'estilitzar també tots els músculs".

Sobre el resultat d'aquest projecte en el qual ha treballat durant tres mesos, Tazzioli ha admès que "ha quedat espectacular". A més, ell és conscient de la repercussió que pot arribar a tenir aquest videoclip i que, veient les edicions d'altres Worlds, "pot arribar molt lluny".

Tazzioli té un Emmy i un Òscar

Mariano Tazzioli va treballar en el capítol 'Jíbaro' de la sèrie d'animació de Netflix 'Love, Death & Robots' que va guanyar un Emmy en la categoria 'Outstanding Short Form Animated Program'. I abans, aquest dissenyador santcugatenc ja va aconseguir l'Oscar pel curtmetratge 'The Windshield Wiper'.




Mariano Tazzioli

Vaig treballar aquí remotament des de casa, com faig usualment, que tinc un estudi muntat a casa. I la col·laboració era, bàsicament ells ens donaven els conceptes, els dibuixos amb 2D, i la veritat és que no me'n recordo si estaven fets internament o era Riot Games, que és el client final que els feia, la veritat. Però em passaven això, i ho havia de traslladar en tres dimensions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.