La santcugatenca Mònica Mara s'estrena com a cantant amb 'A un ratito de ti'

Després del seu pas per la televisió, Mara publica el seu primer senzill sota el segell discogràfic d'Universal


  • Comparteix:

L'artista Mònica Mara presenta el seu primer 'single' / Foto: Cugat Mèdia

L'artista Mònica Mara presenta el seu primer 'single' / Foto: Cugat Mèdia

La santcugatenca Mònica Mara va saltar al món de l'estrellat gràcies al concurs televisiu de Telecinco 'La Voz Kids', on va ser finalista de la tercera edició del programa. Després de mostrar el seu talent cantant, va estrenar la seva faceta artística en dues produccions de Netflix i Atresmedia i ara, Mara ha rellançat la carrera com a cantant i ha publicat el primer senzill. 'A un ratito de ti' és la cançó amb la qual l'artista polifacètica ha debutat com a cantant. La de Sant Cugat, que va signar amb Universal, té la intenció de poder treure nous senzills en un futur pròxim.

'A un ratito de ti' parla de les relacions a distàncies, i és que, Mònica Mara ha volgut aprofundir sobre aquest tipus d'amor i mostrar "la il·lusió de deixar-ho tot i anar a veure aquella persona que tant estimes". La santcugatenca s'ha endinsat en el gènere pop per treure aquest primer tema. "Consumeixo i m'agrada molt el pop, crec que és un gènere on la lletra té molta importància i té una bona forma per poder explicar històries", ha afirmat Mara qui ha buscat "una "vibra" més moderna i estatunidenca".

Amb només una cançó, a Spotify ja acumula més de 40.000 reproduccions i té 22.000 oients mensuals, xifra que ha fet "il·lusionant" el començament de la carrera com a artista. "Estic tenint molt de reconeixement i estic agraïda de la gent que em segueix des que vaig aparèixer a 'La Voz Kids'", ha explicat.

Després de treure el primer tema, l'artista santcugatenca admet que ja té "al forn" la segona cançó i que la intenció és anar publicant nous senzills amb certa freqüència. "Tinc algunes cançons preparades i les vull anar traient amb molta continuïtat", ha explicat Mara. El suport que ha rebut per part del públic i del segell musical han fet que la de Sant Cugat tingui present poder treure diferents temes a principis del pròxim any.





Mònica Mara

M'agrada molt compondre pop, coses que donin bon rollo i siguin animades, perquè estem en una època on tot és una mica trist, i a mi, personalment, la música m'ha ajudat molt a evadir-me.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.