Claudia Guilera llança el seu primer senzill: 'Always It's Harder Than It Seems'

La mirasolenca presenta una cançó pop sobre l'amor i els seus embolics


  • Comparteix:

Claudia Guilera presenta el seu primer senzill / Foto: Cedida - Eva Escamilla

Claudia Guilera presenta el seu primer senzill / Foto: Cedida - Eva Escamilla

La mirasolenca Claudia Guilera publica el seu primer senzill, 'Always It's Harder Than It Seems', un tema en què parla de l'amor i ''dels senyals contradictoris que venen de l'altre''. Guilera es declara una apassionada del R&B, però per a la seva carta de presentació ha decidit apostar pel pop. La cançó l'ha produït Ramon Berlanga a l'Oxigen Studis de Tarragona.

Aquesta jove de 18 anys va estudiar violí i piano al Conservatori Victòria dels Àngels fins als 12 anys, però ben aviat es va donar que la seva passió era cantar, i per això va començar a fer classes de cant amb l'artista santcugatenca Marina BB Face. Actualment estudia al Liceu de Barcelona.

Guilera fa promoció del senzill a través de les plataformes de música, xarxes socials i a les ''ràdios que els pugui interessar.'' 'Always It's Harder Than It Seems' és una de les cançons més antigues que tinc, però és una cançó que agrada a tothom i, sobretot, els joves se senten identificats', explica la mirasolenca. Alguns dels referents de Claudia Guilera són Beyoncé, Alicia Keys, Oliva Rodrigo, Billie Eilish o Bruno Mars.

Els plans de la jove són continuar amb els seus estudis mentre els compagina amb la composició i la seva feina com a cantant a bord d'un catamarà. ''Aquest tema és un punt d'inici i, a partir d'aquí, vull anar millorant'', assegura Guilera.


Claudia Guilera

És una cançó que agrada i és per a totes les edats, encara que els joves s'hi puguin sentir més identificats. El camí cap on vull tirar és l'R&B i l'indie, però aquesta cançó se surt una mica. Volia llançar aquesta cançó com a punt d'inici i, a partir d'aquí, anar millorant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.