Blaumut, Meritxell Nedderman i els santcugatencs Tacho i Eva Sola, al festival Vincles 2023

El festival se celebrarà els 15 i 16 de setembre al Celler Modernista


  • Comparteix:

Un concert de Blaumut / Foto: ACN (Pau Cortina)

Un concert de Blaumut / Foto: ACN (Pau Cortina)

El festival Vincles torna aquest setembre amb Blaumut i Meritxell Neddermann de caps de cartell. El cicle fa una proposta de música d'autor de l'escena catalana, complementada per l'actuació de músics santcugatencs. Així, també hi actuaran Tacho i Eva Sola. El festival Vincles, organitzat per La Pua-Oficina Musical, tindrà lloc els dies 15 i 16 de setembre al Celler Modernista, a les 20.30 h. Les entrades costen 14,60 euros.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DEL FESTIVAL

Concerts

  • Divendres 15 de setembre: Blaumut + Tacho. ENTRADES AQUÍ
  • Dissabte 16 de setembre: Meritxell Neddermann + Eva Sola. ENTRADES AQUÍ

  • Enguany, Blaumut celebra els 10 anys de la publicació 'El Turista', el seu primer disc. El grup ha escollit el nom 'Blaumut 10' per celebrar la seva primera dècada de trajectòria musical. El seu concert al festival Vincles forma part de la gira que està duent a terme a tot el país amb una proposta eclèctica, variada i de qualitat.

    Per la seva banda, el concert de Meritxell Neddermann forma part d'una gira exclusiva de 10 actuacions durant 2023 amb motiu de la presentació del que serà el seu segon disc d'estudi, que sortirà a la llum al setembre. Durant 2022, Neddermann ha estat la pianista de la gira internacional de Jorge Drexler i ha realitzat dues petites gires pròpies a l'Amèrica Llatina i a Alemanya.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.