Els dos directors santcugatencs van decidir llavors escurçar el guió davant la impossibilitat d'afrontar un llargmetratge amb les condicions que va imposar la pandèmia. Blanch i Porres van apostar per dissenyar un guió que es pogués rodar en 40 minuts, un temps suficient per poder presentar els personatges sense que acabin de desenvolupar-se psicològicament. En la primera oportunitat que va oferir el desconfinament, tot l'equip es va reunir per fer un rodatge "que va ser com una festa, igual que passa a la pel·lícula", explica un dels directors, Carles Porres.
Els paral·lelismes no acaben aquí. Els actors, que havien d'interpretar uns personatges immersos en la crisi econòmica de 2008, van haver de rodar mentre vivien en la seva pròpia pell la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus. Una coincidència que els va ajudar. "En aquell moment va ser molt fàcil per als actors posar paraules a coses que havien pensat o sentit", remarca Porres.
Per aprofundir en les reflexions que el film vol traslladar a l'espectador, després de la sessió als Cinemes Sant Cugat hi haurà un debat moderat per la psicòloga Anna Gassiot. Gassiot imparteix a l'Ohficina Jove de Sant Cugat els tallers d'orientació personal.
Carles Porres
En el primer desconfinament ens vam poder reunir tot el grup i vam fer el rodatge com si fos una festa. És el mateix que passa a la pel·lícula, que els amics es retroben en a Nit de Sant Joan.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.