Joan Dausà, Macaco, Lil Dami i Suu, al festival 'Petits Camaleons'

El festival familiar se celebrarà entre el 29 de setembre i l'1 d'octubre a diferents indrets de Sant Cugat


  • Comparteix:

Torna un any més el festival familiar 'Petits Camaleons' amb artistes de renom com Joan Dausà, Lil Dami i Suu, i una aposta clara per la paritat de gènere en el cartell. Sota el lema 'El dret dels nens i les nenes a la bona música', els organitzadors, No Sonores, l'Ajuntament i el Teatre-Auditori tornen a apostar per la proximitat dels artistes amb el públic, amb rodes de premsa i signatures exclusives per als infants, i de concerts de qualitat. L'organització ha presentat al Teatre-Auditori la programació i les novetats per a l'edició d'enguany, que se celebrarà del 29 de setembre a l'1 d'octubre en diferents indrets de la ciutat.

En l'edició d'enguany, els caps de cartell són els cantants catalans Joan Dausà i Macaco. A més, es podrà gaudir en directe de la barcelonina Suu i del concert, dins de la darrera gira com a grup, de Doctor Prats. Des de 'Petits Camaleons' no estan exemptes del fenomen 'Eufòria', i per tant, per respondre a la demanda del fan, el festival portarà a Lil Dami, i al finalista de la primera edició del concurs televisiu, Triquell. Fins a 73 concerts de 29 artistes diferents es podran gaudir en la 12a edició del festival.

El director artístic del festival Petits Camaleons, Albert Puig, ha afirmat que van néixer amb "la voluntat de ser un festival familiar on es pugui descobrir i consumir música en directe". "Una cosa que preocupa en aquest sector és la creació de nous públics, i, crec que en el nostre festival ho aconseguim fer", ha explicat Puig.

La tinent d'alcaldia de Cultura en funcions, Esther Madrona, ha ressaltat la importància de tenir un festival d'aquestes característiques a Sant Cugat. A més, ha posat en relleu la importància per als infants de disposar i poder accedir a música de qualitat.

El festival 'Petits Camaleons' disposarà de nous escenaris diferents: el Teatre-Auditori, la carpa Arborètum, la carpa Torreblanca, Aula Magna, l'Escenari La Pua, el Pati Obra Social "La Caixa", la plaça d'Octavià i dos escenaris per a nadons. Els concerts per a nadons continua sent, un any més, una de les apostes més fermes dels organitzadors per apropar la música als més menuts.

LES ENTRADES EN AQUEST ENLLAÇ

Les entrades per al festival ja hi són a la venda a la web del festival, amb diferents trams de preus depenent del tipus d'abonaments, segons si es vol un per determinats concerts, que van entre els 23 i els 28 euros, o un abonament complert pel cap de setmana de 46 euros.




Albert Puig

Vam nèixer fa 12 anys amb la voluntat de ser un festival de públic familiar, enteniem que una d eles coses que més ens preocupen és el fet de la creació de nous públics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.