L'Escola de Fusió Dansa guanya 21 medalles als Premis Jujol Joves

L'escola va aconseguir vuit ors i un Premi especial de reconeixement al Treball


  • Comparteix:

Ballarines de sènior del grup Dansa de l'Escola Fusió / Foto: Cedida

Ballarines de sènior del grup Dansa de l'Escola Fusió / Foto: Cedida

El grup de dansa de l'Escola Fusió ha guanyat 21 medalles (vuit ors, vuit plates i cinc bronzes) i el Premi Especial de Reconeixement al Treball als Premis Jujol Joves. El certamen s'ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Joan Despí amb una vintena d'escoles participants. La directora del departament de Dansa de l'Escola Fusió, Laura López, creu que l'equip està 'fent un treball excel·lent'.

El grup de dansa va aconseguir un metall en totes les categoríes i especialitats. Amb l'equip infantil van penjar-se tres ors, dues plates i tres bronzes; en la categoria junior dos ors i dos plates; i en la categoria senior tres ors, tres plates i dos bronzes. El palmarés aconseguit durant el cap de setmana els va donar el passi per participar en la gala solidària Jujol, que es va cel·lebrar diumenge juntament amb l'Hospital Sant Joan de Déu.

Fa uns mesos el grup de dansa Fusió va participar en el campionat internacional Nijinsky on, a més d'aconseguir 15 medalles (10 d'or i 15 de plata), van becar diverses ballarines de l'escola per continuar la formació en el món de la dansa.


Laura Lopez

Crec que l'equip que tenim ara a Fusió estem fent un treball excel·lent i ens hem ajuntat perquè realment venim de diferents branques, però fem un gran equip. I el resultat es veu quan ens presentem a concursos o espectacles que realment són nenes però es com presentar una companyia pre-professional o professional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.