La llegenda del Boc omple la ciutat de música i foc per l'Encabronada

El cap de setmana ha estat ple d'activitats per grans i petits, correfocs i concerts per fer gaudir tota la ciutadania


  • Comparteix:

La 7a edició de l'Encabronada ha omplert la ciutat de música, activitats, foc i petards des de divendres fins diumenge. Un any més la festa ha girat entorn de la llegenda del Boc de Can Vernet, que acompanyat d'altres bèsties convidades, van omplir dissabte al vespre els carrers de foc i fum fins a arribar a la plaça d'Octavià. La ciutadania va gaudir de l'espectacle 'Bany de Foc', que amb l'ajuda de tabalers, la cobla Maricel, molta pirotècnia i els Diables de Sant Cugat, van fer esclatar la plaça d'espurnes per explicar la història de la llegenda del Boc.

També el dissabte abans del correfoc, el Boc de Can Vernet i les bèsties convidades ja van passejar per la ciutat en "la passejada més bestial", que també va comptar amb la participació dels Caparrots de Sant Cugat. En aquesta ocasió les bèsties convidades han estat el Drac Apocaleus dels Diables de Vallirana, el Drac Gaudiamus de la Malèfica del Coll de Barcelona, la Bèstia Onga dels Pastors d’Onga Sabadell i La Galera de Cambrils.

La presidenta dels Diables de Sant Cugat, Sílvia Sans, ha valorat molt positivament poder disposar d'aquests espais per celebrar la festa, i ha agraï especialment "l'acompanyament del públic" i la gran quantitat de gent que han vingut.

Durant el cap de setmana també han destacat els concerts que cada vespre i fins a la matinada han fet gaudir els assistents amb la música de Lola and the Rhinos, Pubilles Ninja, 2 Cèntims i Pepet i la Marieta. A més, també s'han dut a terme activitats familiars i pels més petits, balls de sardanes, rutes en bici, actuacions de diverses entitats de Sant Cugat, i s'ha creat un espai gastronòmic amb Foodtrucks i la fira d'artesans situada a la Rambla del Celler.

Enguany la festa que ha estat organitzada pels Diables de Sant Cugat i l'Ajuntament i que ha tingut la plaça Octavià i la plaça de l'U d'Octubre com a espais principals on si han desenvolupat la majoria de les activitats, ha arribat a la seva conclusió amb un karaoke obert a tothom i una traca final de 200 metres.


Sílvia Sans

Ha estat increïble poder disposar d'aquests espais privilegiats com són la plaça de l'U d'Octubre i la plaça d'Octavià. Ha estat impressionant també l'acompanyament del públic i la quantitat de gent que ens ha acompanyat i ha volgut vindre a veure-ho. Ha estat el millor regal que podríem tindre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.