La música punk triomfa a Sant Cugat amb el Punkugat

The Lizards, Ninja Pastori, Ratpenat, Leonorss, PD Unclu Garrot i Les Buch són els encarregats d'omplir el festival de música


  • Comparteix:

Un moment del festival del Punkugat / Foto: Cugat Mèdia

Un moment del festival del Punkugat / Foto: Cugat Mèdia

El Punkugat és un festival Internacional Europeu Intercultural i multiètnic de punk que ha arribat aquest dissabte a Sant Cugat celebrant la seva tercera edició al parc de Can Vernet. Les actuacions es van allargar fins a la matinada de diumenge amb The Lizards, Ninja Pastori, Ratpenat, Leonorss, PD Unclu Garrot i Les Buch.

Ignasi Bea, un dels organitzadors del Punkugat, ha valorat molt positivament poder seguir amb normalitat aquest festival després dels dos anys parats per la pandèmia. Assegura que no generen cap problema i que aquí "la gent ve a gaudir de la música", i ha avançat que de cara a l'any vinent podria expandir-se a altres llocs de Sant Cugat.





Ignasi Bea

Potser hi haurà Pankugat descentralitzat i hi haurà Pankugat a altres llocs de la ciutat perquè ens ho han demanat. I aquesta és la voluntat, anar estenent això, passar-ho bé, i gaudir de la música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.