'Les quatre estacions' portarà la dansa al Teatre-Auditori el 7 de maig

L'espectacle compta amb els ballarins i ballarines del Programa d'Alt Rendiment (PAR) en Dansa de LaFACT Cultural de Terrassa


  • Comparteix:

'Les quatre estacions', d'Ilya Jivoy / Foto: Cedida

'Les quatre estacions', d'Ilya Jivoy / Foto: Cedida

El Teatre-Auditori Sant Cugat acollirà, el diumenge 7 de maig, a les 19 h, 'Les quatre estacions', un espectacle de dansa que compta amb els ballarins i ballarines del Programa d'Alt Rendiment (PAR) en Dansa de LaFACT Cultural de Terrassa. La proposta, amb coreografia d'Ilya Jivoy i música de Vivaldi revisada per Max Richter, també farà parada a Terrassa (6 de maig) i a Reus (26 de maig).

L'espectacle combina la dansa clàssica amb la contemporània, en una barreja d'estils aparentment arriscada que gaudeix de l'experiència d'Ilya Jivoy. A través del moviment, l'espectacle transmet la idea que, per molt que passin les dècades i segles, les estacions segueixen esdevenint-se i representant les mateixes idees.

Es tracta de desxifrar un codi de llenguatge inherent a l'ésser humà, un codi que d'alguna manera identifica la primavera, l'estiu, la tardor i l'hivern amb determinats escenaris i sensacions: naixement, prosperitat, calor, maduresa, fragilitat, fred, memòria i, finalment, mort.

El preu general de les entrades és de 24 euros i es poden adquirir a través d'aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.