'ESTEM VIUS TOT EL R4TO', el primer disc de la florestana Karla amb K, veurà la llum aquest juny

Carla Mercader n'ha parlat del seu treball, aquest àlbum debut, al 'Connectats'


  • Comparteix:

Imatge de l'artista florestana Karla amb K / Foto: Sílvi a Poch

Imatge de l'artista florestana Karla amb K / Foto: Sílvi a Poch

L'artista florestana Karla amb K presentarà aquest juny a Barcelona 'ESTEM VIUS TOT EL R4TO', el seu àlbum debut. Aquest treball, del qual n'ha fet dos avançaments, 'TOMB3S' al febrer i ' OBLID4R' al març, neix de la necessitat de curar una ferida vital, segons ha explicat l'artista al programa 'Connectats'. El disc constarà de vuit temes, dos dels quals es publicaran pròximament, abans de la sortida definitiva del treball.

ESCOLTA-HO

Després de dos anys de treball, Karla amb K podrà compartir el seu primer disc i les seves emocions amb el públic. Vuit cançons de pop electrònic i en català, farcides de sintetitzadors i amb aires vintage. Un treball que la florestana ha qualificat de "terapèutic i màgic". Les lletres són nostàlgiques i juguen bastant amb l'existencialisme, dos aspectes que l'artista vol continuar experimentant.

Karla amb K és és el nom artístic de Carla Mercader, actriu de doblatge i locutora, que ha viscut la música des de ben petita; no obstant ha crescut en una família de músics. Ha fet teatre musical, ha estat semifinalista del Sona9 (2020) i va guanyar el premi del públic del Festival Monocicle (2021), dues experiències que reconeix han estat molt "interessants".

Karla amb K és el projecte personal de Mercader, que autogestiona de la mà de Hidden Track DIY. L'artista ha confirmat al programa 'Connectats' que encara no està tancada la data de presentació del disc, però sí, que es farà a Barcelona a mitjans de juny.


Carla Mercader

El disc neix d'un moment difícil que vaig passar a la meva vida i la manera de curar-me va ser escriure totes aquestes cançons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.