Daniel Romaní, premi comunicació turística 2022 de les comarques de Girona

El premi s'ha atorgat gràcies als articles escrits al diari 'Ara' sobre "escenaris de pel·lícules" a les comarques de Girona


  • Comparteix:

Daniel Romaní recollint el premi de comunicació turística 2022 de les comarques de Girona / Foto: Cedida per Daniel Romaní

Daniel Romaní recollint el premi de comunicació turística 2022 de les comarques de Girona / Foto: Cedida per Daniel Romaní

L'escriptor santcugatenc Daniel Romaní ha guanyat el premi de comunicació turística 2022 de les comarques de Girona pels reportatges 'escenaris de pel·lícules' publicats al diari 'Ara', valorat en 3.000 euros. Romaní va escriure aquests articles l'estiu de l'any passat i ha estat guardonat amb un premi organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava de la Diputació de Girona. Durant l'acte, celebrat el passat 30 de març a l'Auditori Palau de Congressos de Girona, també es van atorgar tres premis més de comunicació a periodistes d'altres països.

Daniel Romaní s'ha mostrat molt content i satisfet amb el premi després de set sèries sobre patrimoni cultural que havia fet prèviament amb el diari 'Ara', on havia dut a terme reportatges sobre castells, monuments i tresors de Catalunya. Sobre les vivències que va tenir durant els reportatges l'estiu passat ha explicat a Cugat Mèdia que "Girona està replet de llocs impressionants i macos. És un lloc ideal per rodar sèries, pel·lícules i ha estat molt fàcil i gratificant".

Tots els reportatges "escenaris de pel·lícula" seran recollits en un llibre sobre el patrimoni cultural català, que publicarà aquest any Viena Edicions.




Daniel Romani

Girona està replet de llocs impressionants i macos. És un lloc ideal per rodar sèries, pel·lícules i ha estat molt fàcil i gratificant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.