El Gall ja ha tornat al cimbori: el Carnaval ha arribat a la fi!

El retorn del poder del gall i una sardinada enllaunada han posat el punt final al Carnaval d'enguany


  • Comparteix:

El gall de Sant Cugat ha tornat al cimbori del Monestir / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El gall de Sant Cugat ha tornat al cimbori del Monestir / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El Gall de Carnaval ja ha retornat la vara de poder a la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, que l'ha recollit en nom de l'alcaldessa. Tot seguit, la representació del rei Carnestoltes a Sant Cugat ha enfilat cap al Monestir en processó, per retornar al cimbori fins a l'any que ve. El Dimecres de Cendra ha acabat a la plaça d'Octavià amb una sardinada enllaunada, en la qual la Comissió de Carnaval i el Gall ha ofert entrepans de sardines als assistents.

El membre de la comissió Marc Sabaté ha fet una valoració molt positiva del Carnaval. "Tots els dies van anar rodons", ha dit, en referència, principalment, a l'èxit de les Gitanes, del pregó, del cercatasques i del Mardi Gras. Respecte a l'any vinent, Sabaté només ha avançat que des de la comissió ja estan pensant "animalades".




Marc Sabaté

Tots els dies van anar rodons: gitanes, va anar perfecte; el pregó amb el gall, escandalosament bé; el cercatasques es va poder fer i va funcionar molt bé; diumenge també, i el Mardi Gras, també.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.