Nina: 'La veu no la veiem, però la podem explicar'

La santcugatenca, juntament amb la logopeda Carla Jover, ha presentat el llibre 'La meva veu'


  • Comparteix:

Nina i Carla Jover durant la presentació del llibre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Nina i Carla Jover durant la presentació del llibre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

'La meva veu' és el llibre de divulgació que la cantant santcugatenca Nina i la logopeda Carla Jover han publicat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat. 'La veu no la veiem, però la podem explicar', ha assegurat la cantant en una presentació on una setantenta de persones ha après el funcionament 'de l'únic òrgan que no té recanvi', ha rigut, ha imitat ànecs i gats i, fins i tot, ha cantat. 'Cantar és un gimnàs per a la veu i per a l'ànima. Tothom pot i ha de cantar', ha sentenciat Jover.

Així doncs, tal com han explicat les autores, 'La meva veu' té l'objectiu de fer divulgació de la veu "per fer-ne un millor ús i per tenir-la saludable". De fet, neix "de la necessitat d'explicar als més petits com funciona la veu", a partir del material didàctic creat per la mateixa Carla Jover a l'escola de veu Nina Acadèmia.

El llibre proposa un recorregut de la mà del personatge d'una nena "molt curiosa i precisa", l'Evi (acrònim d'Escola de Veu Infantil), per totes aquelles estructures que faciliten la veu: la laringe, els plecs vocals, els pulmons i el cos sencer. A més, inclou una guia per a docents, així com multitud d'exemples, exercicis, jocs i experiments per posar en pràctica la teoria apresa.

"Sabries dibuixar una laringe? Amb aquest llibre, n'aprendràs!", ha assegurat la logopeda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.